Per-Anders Jonsson Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Högsby och Per-Anders Jonsson Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Per-Anders Jonsson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Per-Anders Jonsson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Per-Anders Jonsson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-02-08. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Högsby där företaget finns i jobbar för att företag som Per-Anders Jonsson Aktiebolag ska trivas.

Per-Anders Jonsson Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Högsby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, bilar och övriga transportmedel med tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Per-Anders Jonsson Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Per-Anders Jonsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Högsby.

Vill man komma i kontakt med Per-Anders Jonsson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0491-20059.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Per-Anders Jonsson Aktiebolag är Jonsson, Eje Per-Anders som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Anders Patrik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Victorsson, Lars-Olof som är född 1950 och har titeln Revisor, .

Per-Anders Jonsson Aktiebolag har 556349-8228 som sitt organisationsnummer.