Biltjänst i Berga AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Högsby och Biltjänst i Berga AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Biltjänst i Berga AB är ett av dem. Statusen för Biltjänst i Berga AB är att Bolaget är aktivt.

Biltjänst i Berga AB är ett Aktiebolag och skapades 1988-12-03. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Högsby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Biltjänst i Berga AB ska trivas.

Biltjänst i Berga AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Högsby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bilverkstad och förvaltning av egna fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Biltjänst i Berga AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Biltjänst i Berga AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Högsby.

Vill man komma i kontakt med Biltjänst i Berga AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0491-22532.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Biltjänst i Berga AB är Johansson, Lars Birger Eugén som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kerstin Anneli som är född 1966 och har titeln Suppleant, Victorsson, Lars-Olof som är född 1950 och har titeln Revisor, .

Biltjänst i Berga AB har 556343-3274 som sitt organisationsnummer.