Svenska Slottsfastigheter Aktiebolag

Kalmar län

Information

Svenska Slottsfastigheter Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Högsby som är den kommunen där Svenska Slottsfastigheter Aktiebolag finns. I Högsby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svenska Slottsfastigheter Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Svenska Slottsfastigheter Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Svenska Slottsfastigheter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Solhöjden, 579 90, Berga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Högsby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Svenska Slottsfastigheter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Svenska Slottsfastigheter Aktiebolag har idag 556318-9462 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Svenska Slottsfastigheter Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att driva hotell-, restaurang-, konferens- och spa-anläggning med grossistförsäljning av hud-, hår- och kroppsvårdsprodukter, kurser och utbildning inom hud- och kroppsvård samt förvalta fast fast egendom.

I Svenska Slottsfastigheter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Ilona som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Zawadzki, Tomasz som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Mattsson, Karl Stefan som är född 1954 och har titeln Revisor, Revaco Revision AB som är född och har titeln Revisor, .