Högsby Järn & Redskapshandel AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Högsby och Högsby Järn & Redskapshandel AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Högsby Järn & Redskapshandel AB är ett av dem. Statusen för Högsby Järn & Redskapshandel AB är att Bolaget är aktivt.

Högsby Järn & Redskapshandel AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-11-13. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Högsby där företaget finns i jobbar för att företag som Högsby Järn & Redskapshandel AB ska trivas.

Högsby Järn & Redskapshandel AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Högsby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med byggnadsvaror, husgeråd, verktyg, redskap samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Högsby Järn & Redskapshandel AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Högsby Järn & Redskapshandel AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Högsby.

Vill man komma i kontakt med Högsby Järn & Redskapshandel AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0491-20114.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berg Korner, Ann-Britt Gunilla -Berg, Arne Johnny.

De som är på något sätt har med Högsby Järn & Redskapshandel AB är Berg Korner, Ann-Britt Gunilla som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Arne Johnny som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Ann Ingrid Elisabeth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Victorsson, Lars-Olof som är född 1950 och har titeln Revisor, .

Högsby Järn & Redskapshandel AB har 556311-4791 som sitt organisationsnummer.