Quilty Bäddkultur AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva produktion och försäljning på skandinaviska marknaden av ett komplett sovrumskoncept inom textil och möbelbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Quilty Bäddkultur AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Högsby så är Quilty Bäddkultur AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Högsby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Högsby och i Kalmar län. Redan 1987-09-18 så skapades Quilty Bäddkultur AB och bolaget är har F-skattsedel Quilty Bäddkultur AB har haft det sedan 1994-01-01.

Quilty Bäddkultur AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-08-27

556305-7891 är organisationsnummret för bolaget som finns i Högsby.

Just nu är Quilty Bäddkultur AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Quilty Bäddkultur AB så går det att nå dem via telefon på 0491-50405 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Söderberg, Alf Ingemar -Söderberg, Alf Magnus Nicklas Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Quilty Bäddkultur AB är Söderberg, Alf Magnus Nicklas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Söderberg, Alf Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Alf Peter Mattias som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Landén, Mats Josef som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .