Stenolds Parfymeri & Hudvård Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Stenolds Parfymeri & Hudvård Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Högsby här finns det många olika Aktiebolag. Stenolds Parfymeri & Hudvård Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Högsby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Stenolds Parfymeri & Hudvård Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556283-9323.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0480-16175 alternativt besöka eller skicka post till Stenolds Parfymeri & Hudvård Aktiebolag på följande adress Kaggensg. 13, 392 32, Kalmar.

Stenolds Parfymeri & Hudvård Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Stenolds Parfymeri & Hudvård Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Mellstrand, Erik Åke som är född 1980 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva handel med värdepapper, äga och förvalta fast egendom, försäljning av parfymkosmetiska produkter och bijouterier, hudvård och därmed förenlig verksamhet.