Axelsson & Co i Berga Aktiebolag

Kalmar län

Information

Axelsson & Co i Berga Aktiebolag är en verksamhet som finns i Högsby. I Axelsson & Co i Berga Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Axelsson, Kenneth Milton som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Gull-Marie Inger Rosita som är född 1959 och har titeln Suppleant, Rehnqvist, Per Kennet som är född 1958 och har titeln Revisor, Svensson, Gunnar Oscar Håkan som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Axelsson & Co i Berga Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Axelsson & Co i Berga Aktiebolag på telefon 0491-52263.

Bolaget skall bedriva handel med grus, sand och jord, uthyrning av entreprenadmaskiner samt åkeriverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Axelsson & Co i Berga Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Axelsson & Co i Berga Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Högsby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Axelsson & Co i Berga Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Axelsson & Co i Berga Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Axelsson & Co i Berga Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Axelsson & Co i Berga Aktiebolag har 556258-5405 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.