Aktiebolaget Högsby Rostfria

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Aktiebolaget Högsby Rostfria. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Högsby här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Högsby Rostfria tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Högsby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Högsby Rostfria är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 556250-5163.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0491-20298 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Högsby Rostfria på följande adress Husebyv. 4, 579 31, Högsby.

Aktiebolaget Högsby Rostfria är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Högsby Rostfria så sitter följande personer i styrelsen: , Sandberg, Karl Peter Stellan som är född 1955 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och bearbetning av detaljer i rostfritt och övriga metaller samt CAD-ritning och konsultation i närliggande områden. Äga och förvalta värdepapper, fastigheter och hyreskontrakt.