Högsbynät AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Högsby och Högsbynät AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Högsbynät AB är ett av dem. Statusen för Högsbynät AB är att Bolaget är aktivt.

Högsbynät AB är ett Aktiebolag och skapades 1984-07-30. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Högsby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Högsbynät AB ska trivas.

Högsbynät AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Högsby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva internet-, nät- och telefonitjänster, uthyrning av verktyg och industriförnödenheter, import och export av elektronikprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Högsbynät AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Högsbynät AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Högsby.

Vill man komma i kontakt med Högsbynät AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0491-387001.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gabrielsson, Jörgen Samuel -Gabrielsson, Lars-Åke.

De som är på något sätt har med Högsbynät AB är Gabrielsson, Jörgen Samuel som är född 1960 och har titeln VD, Gabrielsson, Jörgen Samuel som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sven-Åke Lars som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gabrielsson, Lars-Åke som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmdahl, Joakim Mattias som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Gabrielsson, Urban Mikael som är född 1964 och har titeln SuppleantVictorsson, Lars-Olof som är född 1950 och har titeln Revisor, .

Högsbynät AB har 556246-4247 som sitt organisationsnummer.