Huskomponent i Fågelfors AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Högsby och Huskomponent i Fågelfors AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Huskomponent i Fågelfors AB är ett av dem. Statusen för Huskomponent i Fågelfors AB är att Bolaget är aktivt.

Huskomponent i Fågelfors AB är ett Aktiebolag och skapades 1983-03-10. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Högsby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Huskomponent i Fågelfors AB ska trivas.

Huskomponent i Fågelfors AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Högsby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av trähus och byggkomponenter, bedriva entreprenadverksamhet inom byggnation samt äga och förvalta såväl fast som lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Huskomponent i Fågelfors AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Huskomponent i Fågelfors AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Högsby.

Vill man komma i kontakt med Huskomponent i Fågelfors AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0491-51270.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Huskomponent i Fågelfors AB är Karlsson, Börje Nils Evert som är född 1949 och har titeln Extern VD, Karlsson, Carl-Johan Markus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Ove Mathias som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Erik Martin som är född 1981 och har titeln Suppleant, Nicklasson, Gert-Ove Edmund som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Huskomponent i Fågelfors AB har 556226-5131 som sitt organisationsnummer.