Aktiebolaget Fogelfors Bruk

Kalmar län

Information

Aktiebolaget Fogelfors Bruk hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Högsby som är den kommunen där Aktiebolaget Fogelfors Bruk finns. I Högsby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Fogelfors Bruk tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Fogelfors Bruk har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Fogelfors Bruk har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Fogelfors Bruk så kan ni göra det genom att skicka er post till Bruksg. 73, 570 75, Fågelfors men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0491-51051.

Högsby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aktiebolaget Fogelfors Bruk Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Fogelfors Bruk har idag 556225-8433 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Elf, Barbro Helena -Svensson, Arne Lars-Ola är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Fogelfors Bruk

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av trähus, handel med fastigheter och byggnadsmaterial, förvaltning och handel med aktier samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Fogelfors Bruk så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Arne Lars-Ola som är född 1967 och har titeln VD, Svensson, Arne Lars-Ola som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Gösta Ingemar Torsten som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Thormalm, Karl Tore Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Elf, Barbro Helena som är född 1970 och har titeln Suppleant, Björck, Christer Gunnar som är född 1948 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .