Värdshuset Bruksgården Aktiebolag

Kalmar län

Information

Värdshuset Bruksgården Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Högsby som är den kommunen där Värdshuset Bruksgården Aktiebolag finns. I Högsby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Värdshuset Bruksgården Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Värdshuset Bruksgården Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Värdshuset Bruksgården Aktiebolag har funnits sedan och 1982-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Värdshuset Bruksgården Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bruksg. 65, 570 75, Fågelfors men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0491-51250.

Högsby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Värdshuset Bruksgården Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Värdshuset Bruksgården Aktiebolag har idag 556222-1688 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Värdshuset Bruksgården Aktiebolag

Bolaget skall utföra restaurangrörelse och därmed förenlig verksamhet.

I Värdshuset Bruksgården Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Rune Alvar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Evy Signild Margareta som är född 1936 och har titeln Suppleant, Victorsson, Lars-Olof som är född 1950 och har titeln Revisor, .