Byggnadsaktiebolaget Rolf & Evert Jonsson

Kalmar län

Information

I Högsby finns det ett Aktiebolag som heter Byggnadsaktiebolaget Rolf & Evert Jonsson. Det finns flera verksamheter som liknar Byggnadsaktiebolaget Rolf & Evert Jonsson i Kalmar län. Högsby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1982-09-21 så har Byggnadsaktiebolaget Rolf & Evert Jonsson varit registrerat. Idag är Byggnadsaktiebolaget Rolf & Evert Jonsson Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Högsby.

Vill man komma i kontakt med Byggnadsaktiebolaget Rolf & Evert Jonsson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Byggnadsaktiebolaget Rolf & Evert Jonsson så kan ni göra det på 0491-21062.

Bolaget skall idka byggnadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Wahlberg, Berndt Gustaf som är född 1945 och har titeln Likvidator, Rehnqvist, Per Kennet som är född 1958 och har titeln Revisor, Bergskans, Rolf Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, RB Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Byggnadsaktiebolaget Rolf & Evert Jonsson har 556220-6747 som sitt organisationsnummer.