Långemåla Lanthandel, Café och Catering AB

Kalmar län

Information

Bolaget ska bedriva en lanthandel med catering och caféverkamhet samt uthyrning av skogvårdspersonal och trädgårdstjänster ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Långemåla Lanthandel, Café och Catering AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Högsby så är Långemåla Lanthandel, Café och Catering AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Högsby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Högsby och i Kalmar län. Redan 1982-08-06 så skapades Långemåla Lanthandel, Café och Catering AB och företaget är har F-skattsedel Långemåla Lanthandel, Café och Catering AB har haft det sedan 2009-02-12.

Långemåla Lanthandel, Café och Catering AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556219-3796 är organisationsnummret för företaget som finns i Högsby.

Just nu är Långemåla Lanthandel, Café och Catering AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Långemåla Lanthandel, Café och Catering AB så går det att nå dem via telefon på 0499-30009 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Långemåla Lanthandel, Café och Catering AB är Johansson, Malin Maria som är född 1989 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Anneli Marie som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Bengt Anders Lauri som är född 1956 och har titeln Suppleant, Rehnqvist, Per Kennet som är född 1958 och har titeln Revisor, Arvidsson, Åke Helmer som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln RevisorRevision Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .