Fågelfors Fastighets AB

Kalmar län

Information

Fågelfors Fastighets AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Högsby som är den kommunen där Fågelfors Fastighets AB finns. I Högsby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fågelfors Fastighets AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Fågelfors Fastighets AB har haft sedan 1994-01-01. Fågelfors Fastighets AB har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Fågelfors Fastighets AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Nyg. 14, 570 75, Fågelfors men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0491-51250.

Högsby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Fågelfors Fastighets AB Privat, ej börsnoterat.

Fågelfors Fastighets AB har idag 556191-2618 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Fågelfors Fastighets AB

Bolaget skall bedriva förvaltning av restaurantfastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Fågelfors Fastighets AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Rune Alvar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Evy Signild Margareta som är född 1936 och har titeln Suppleant, Victorsson, Lars-Olof som är född 1950 och har titeln Revisor, .