Seka Industrier Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning av snickerier samt trä- förädling samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Seka Industrier Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Högsby så är Seka Industrier Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Högsby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Högsby och i Kalmar län. Redan 1975-04-10 så skapades Seka Industrier Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556189-5227 är organisationsnummret för bolaget som finns i Högsby.

Just nu är Seka Industrier Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Seka Industrier Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0491-59000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Seka Industrier Aktiebolag är Sandberg, Dick Ulrik Waldemar som är född 1967 och har titeln VD, Sandberg, Dick Ulrik Waldemar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund, Per Martin som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Bo Claes-Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Erik Stefan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Nils Arne som är född 1952 och har titeln SuppleantDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, Simonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .