Fagernäs Förvaltnings Aktiebolag

Kalmar län

Information

Fagernäs Förvaltnings Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Högsby. Det är nämligen den kommunen som Fagernäs Förvaltnings Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Fagernäs Förvaltnings Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Fagernäs Förvaltnings Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1971-03-17. Men sedan 1991-01-01 så har Fagernäs Förvaltnings Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till UTLÄNDSK ADRESS, 0 , Utlandet. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fagernäs Förvaltnings Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-57161300.

Högsby arbetar för att verksamheter som Fagernäs Förvaltnings Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fagernäs Förvaltnings Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva tomtstyckningsrörelse och köpa och sälja skogsmark, bedriva fastighetsförvaltning, förmedlingsverksamhet avseende fast och lös egendom, idka försäljning av skogsprodukter, idka jordbruksdrift samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fagernäs Förvaltnings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fagernäs Förvaltnings Aktiebolag och det är följande personer, Dalsgaard, Tom som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Dalsgaard, Rasmus som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Ekeräng, Bert Andreas som är född 1973 och har titeln Delgivningsbar person, Björck, Christer Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fagernäs Förvaltnings Aktiebolag är 556144-7961.