Högsby Hanåsa Fritid Aktiebolag

Kalmar län

Information

Högsby Hanåsa Fritid Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Högsby. Det är nämligen den kommunen som Högsby Hanåsa Fritid Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Högsby Hanåsa Fritid Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Högsby Hanåsa Fritid Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1965-07-08. Men sedan 1980-01-01 så har Högsby Hanåsa Fritid Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till STÅNGEHAMNSVÄGEN 204, 572 63, Oskarshamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Högsby Hanåsa Fritid Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0491-20693.

Högsby arbetar för att verksamheter som Högsby Hanåsa Fritid Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Högsby Hanåsa Fritid Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva utåtriktad fritidsverksamhet på bolagets kräftodling (fritids- och aktivitetsområde).

Firmatecknare för Högsby Hanåsa Fritid Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Högsby Hanåsa Fritid Aktiebolag och det är följande personer, Waltersson, Petra Monica som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Tony Sven-Åke som är född 1977 och har titeln Suppleant, Bjelkemyr, Lars-Erik Helmer som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Högsby Hanåsa Fritid Aktiebolag är 556098-8502.