East Coast Timber Aktiebolag

Kalmar län

Information

556091-0852 är organisationsnummer för bolaget East Coast Timber Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som East Coast Timber Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Högsby som är den kommunen som East Coast Timber Aktiebolag finns i.

East Coast Timber Aktiebolag har varit registrerat sedan 1964-01-27 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för East Coast Timber Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

East Coast Timber Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Högsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för East Coast Timber Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Åborn, Mats Per Oskar -Åborn, Nils Herman Göte

Vill ni komma i kontakt med East Coast Timber Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0491-59030 eller genom brev på följande adress:
Järnvägsg. 40, 579 40, Berga

Bolaget skall idka tillverkning och handel med träprodukter, skogsförvaltning, fastighetsförvaltning, konsultverksamhet inom trävaruområdet, uthyrning av truckar och fordon och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med East Coast Timber Aktiebolag och det är Åborn, Nils Herman Göte som är född 1923 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åborn, Mats Per Oskar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Åborn, Brita Margareta som är född 1924 och har titeln Suppleant, Bjelkemyr, Lars-Erik Helmer som är född 1950 och har titeln Revisor, Hjalmarsson, Claes Håkan som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor