Aktiebolaget Bröd. Helanders Handelsträdgård

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Aktiebolaget Bröd. Helanders Handelsträdgård. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Högsby här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Bröd. Helanders Handelsträdgård tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Högsby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Bröd. Helanders Handelsträdgård är momsregistrerat sedan1973-01-01 och har organisationsnummer 556081-0227.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0499-30004 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Bröd. Helanders Handelsträdgård på följande adress Stora v. 13, 570 76, Ruda.

Aktiebolaget Bröd. Helanders Handelsträdgård är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Bröd. Helanders Handelsträdgård så sitter följande personer i styrelsen: Helander, Inga May Christina som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Helander, Maria som är född 1964 och har titeln Suppleant , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handelsträdgårdsverksamhet och idka därmed förenlig verksamhet.