Aktiebolaget Exportbobiner

Kalmar län

Information

Aktiebolaget Exportbobiner hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Högsby som är den kommunen där Aktiebolaget Exportbobiner finns. I Högsby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Exportbobiner tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Exportbobiner har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Exportbobiner har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Exportbobiner så kan ni göra det genom att skicka er post till Allgunnen 414, 579 92, Högsby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0491-23040.

Högsby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aktiebolaget Exportbobiner Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Exportbobiner har idag 556072-1705 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Exportbobiner

Bolaget skall idka tillverkning av och handel med bobiner och svarvade trävaror ävensom export och import av sådana varor samt export och import av trävaror samt därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Exportbobiner så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Thomas Agne Evald som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Berta Margit Elise som är född 1930 och har titeln Suppleant, Bäck, Bo Carl-Magnus som är född 1963 och har titeln Revisor, Leo, Lars Ola Jonas som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .