Sandholms Färg & Golv AB

Kalmar län

Information

Sandholms Färg & Golv AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Högsby som är den kommunen där Sandholms Färg & Golv AB finns. I Högsby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sandholms Färg & Golv AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Sandholms Färg & Golv AB har haft sedan 1994-01-01. Sandholms Färg & Golv AB har funnits sedan och 1972-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sandholms Färg & Golv AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Smedmästarv. 3, 579 32, Högsby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0491-20862.

Högsby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sandholms Färg & Golv AB Privat, ej börsnoterat.

Sandholms Färg & Golv AB har idag 556068-2493 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sandholm, Karin Louise -Sandholm, Lars Gustav Lillebror -Sandholm, Lars Magnus Nils är den som för stunden ansvarar för Sandholms Färg & Golv AB

Bolaget skall bedriva målerirörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

I Sandholms Färg & Golv AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandholm, Karin Louise som är född 1977 och har titeln Extern firmatecknare, Sandholm, Lars Gustav Lillebror som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sandholm, Lars Magnus Nils som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandholm, Solvig Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Johansson Berg, Boo Lennart som är född 1947 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.