Herman Nilssons Trävaru Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Herman Nilssons Trävaru Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Högsby här finns det många olika Aktiebolag. Herman Nilssons Trävaru Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Högsby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Herman Nilssons Trävaru Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556053-1906.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0491-59010 alternativt besöka eller skicka post till Herman Nilssons Trävaru Aktiebolag på följande adress N. Storg. 32, 579 40, Berga.

Herman Nilssons Trävaru Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Herman Nilssons Trävaru Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Åborn, Nils Herman Göte som är född 1923 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med trävaror, skogsförvaltning, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.