Högsby Bostads Aktiebolag

Kalmar län

Information

556052-0651 är organisationsnummer för bolaget Högsby Bostads Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Högsby Bostads Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Högsby som är den kommunen som Högsby Bostads Aktiebolag finns i.

Högsby Bostads Aktiebolag har varit registrerat sedan 1948-05-14 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Högsby Bostads Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Högsby Bostads Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Högsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Högsby Bostads Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ingelsjö, Anders Benoni Firman tecknas i förening av -Danlid, Lars Anders -Emrin, Jan Erik

Vill ni komma i kontakt med Högsby Bostads Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0491-29242 eller genom brev på följande adress:
Kyrkog. 8, 579 33, Högsby

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att äga, bebygga, förvärva och förvalta och försälja fastigheter eller tomträtter med bostäder, lokaler samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Högsby Bostads Aktiebolag och det är Emrin, Jan Erik som är född 1952 och har titeln Extern firmatecknare, Ingelsjö, Anders Benoni som är född 1969 och har titeln Extern VD, Danlid, Lars Anders som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Elmborg, Lars som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson, Jonas Roland som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Folke Wärner som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamotWernersson, Anders Harald som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Inga-Lill Monica som är född 1963 och har titeln Suppleant, Björkvall, Marita Anna-Stina som är född 1955 och har titeln SuppleantLind, Milton Jörgen som är född 1962 och har titeln SuppleantSamuelsson, Mats Anders Roger som är född 1951 och har titeln SuppleantSvensson, Mona Karin Rose-Marie som är född 1959 och har titeln SuppleantRonngaard, Per Johan som är född 1969 och har titeln RevisorRollborn, Erik Gustaf Börje som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantPersson, Mats Örjan som är född 1954 och har titeln LekmannarevisorLindén, Rolf Lars-Erik som är född 1941 och har titeln LekmannarevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor