T o.T Dahl Aktiebolag

Kalmar län

Information

T o.T Dahl Aktiebolag är ett företag som finns i Högsby. I T o.T Dahl Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahl, Torbjörn Waldemar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahl, Thongriela som är född 1961 och har titeln Suppleant, Delborn, Hans Carl Patrik som är född 1949 och har titeln Revisor, Padelco AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med T o.T Dahl Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå T o.T Dahl Aktiebolag på telefon 0481-70300.

Bolaget skall driva hotell och restaurangverksamhet, kursgård med utställning av konst, uthyrning av fritidsutrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är T o.T Dahl Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

T o.T Dahl Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kalmar län och Högsby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

T o.T Dahl Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och T o.T Dahl Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för T o.T Dahl Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

T o.T Dahl Aktiebolag har 556044-2898 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.