Sjöuddens mekaniska verkstad, Johnny Persson

Kalmar län

Information

Sjöuddens mekaniska verkstad, Johnny Persson är ett företag som finns i Högsby. I Sjöuddens mekaniska verkstad, Johnny Persson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Bo Arne Johnny som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sjöuddens mekaniska verkstad, Johnny Persson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sjöuddens mekaniska verkstad, Johnny Persson på telefon 0491-50609.

Svetsnings- och reparationsarbeten

Idag är Sjöuddens mekaniska verkstad, Johnny Persson av bolagstypen Enskild firma.

Sjöuddens mekaniska verkstad, Johnny Persson är ett av många företag som finns i Kalmar län och Högsby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sjöuddens mekaniska verkstad, Johnny Persson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1989-01-01 och Sjöuddens mekaniska verkstad, Johnny Persson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sjöuddens mekaniska verkstad, Johnny Persson så är det följande:

Sjöuddens mekaniska verkstad, Johnny Persson har 540503-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.