Fagerhults ecommers

Kalmar län

Information

530405-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Fagerhults ecommers. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fagerhults ecommers är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Högsby som är den kommunen som Fagerhults ecommers finns i.

Fagerhults ecommers har varit registrerat sedan 1994-05-09 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fagerhults ecommers så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Fagerhults ecommers är och det finns flera verksamheter i Högsby som också är .

Firmatecknare för Fagerhults ecommers är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fagerhults ecommers så kan ni göra det på telefon genom 0481-71042 eller genom brev på följande adress:

Handel över internet med djurtillbehör och biltillbehör samt reparationer av bilar, cyklar och gräsklippare.

Det finns olika personer som har en koppling med Fagerhults ecommers och det är Norlander, Hans Christer som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,