Pyramidverkstaden

Kalmar län

Information

510519-XXXX är organisationsnummer för bolaget Pyramidverkstaden. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pyramidverkstaden är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Högsby som är den kommunen som Pyramidverkstaden finns i.

Pyramidverkstaden har varit registrerat sedan 1991-03-20 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pyramidverkstaden så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Pyramidverkstaden är och det finns flera bolag i Högsby som också är .

Firmatecknare för Pyramidverkstaden är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pyramidverkstaden så kan ni göra det på telefon genom 0481-70370 eller genom brev på följande adress:

Konst och konsthantverk samt konsultverksamhet inom personlig utveckling

Det finns olika personer som har en koppling med Pyramidverkstaden och det är Winell, Olof Sirius som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,