H-GLAS, Tommy Östman

Kalmar län

Information

Enskild firma finns det flera av i Högsby och H-GLAS, Tommy Östman är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och H-GLAS, Tommy Östman är ett av dem. Statusen för H-GLAS, Tommy Östman är att Bolaget är aktivt.

H-GLAS, Tommy Östman är ett Enskild firma och skapades 1982-03-12. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Högsby där företaget finns i jobbar för att företag som H-GLAS, Tommy Östman ska trivas.

H-GLAS, Tommy Östman är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Högsby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Glasmästeri

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att H-GLAS, Tommy Östman är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är H-GLAS, Tommy Östman och det finns flera företag som är det idag i Högsby.

Vill man komma i kontakt med H-GLAS, Tommy Östman så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0491-21000.

.

De som är på något sätt har med H-GLAS, Tommy Östman är Östman, Stig Thommy Roland som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

H-GLAS, Tommy Östman har 510110-XXXX som sitt organisationsnummer.