Ove Lundbergs Entrep

Kalmar län

Information

Enskild firma finns det flera av i Högsby och Ove Lundbergs Entrep är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Ove Lundbergs Entrep är ett av dem. Statusen för Ove Lundbergs Entrep är att Bolaget är aktivt.

Ove Lundbergs Entrep är ett Enskild firma och skapades 1991-04-10. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Högsby där företaget finns i jobbar för att företag som Ove Lundbergs Entrep ska trivas.

Ove Lundbergs Entrep är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Högsby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Taxirörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ove Lundbergs Entrep är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Ove Lundbergs Entrep och det finns flera företag som är det idag i Högsby.

Vill man komma i kontakt med Ove Lundbergs Entrep så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0481-71283.

.

De som är på något sätt har med Ove Lundbergs Entrep är Lundberg, Bror Ove Lennart som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ove Lundbergs Entrep har 481207-XXXX som sitt organisationsnummer.