Slöjd & Data

Kalmar län

Information

481207-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Slöjd & Data. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Slöjd & Data är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Högsby som är den kommunen som Slöjd & Data finns i.

Slöjd & Data har varit registrerat sedan 1988-07-07 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Slöjd & Data så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Slöjd & Data är och det finns flera verksamheter i Högsby som också är .

Firmatecknare för Slöjd & Data är följande:

Vill ni komma i kontakt med Slöjd & Data så kan ni göra det på telefon genom 0491-22578 eller genom brev på följande adress:

Utveckling och försäljning av dataprogram samt tillverkning och försäljning av slöjdalster

Det finns olika personer som har en koppling med Slöjd & Data och det är Törnqvist, David Sven-Allan som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,