Berga Rör, E. Schmitterblad

Kalmar län

Information

470119-XXXX är organisationsnummer för företaget Berga Rör, E. Schmitterblad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Berga Rör, E. Schmitterblad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Högsby som är den kommunen som Berga Rör, E. Schmitterblad finns i.

Berga Rör, E. Schmitterblad har varit registrerat sedan 1980-01-02 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Berga Rör, E. Schmitterblad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Berga Rör, E. Schmitterblad är och det finns flera bolag i Högsby som också är .

Firmatecknare för Berga Rör, E. Schmitterblad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Berga Rör, E. Schmitterblad så kan ni göra det på telefon genom 0491-50033 eller genom brev på följande adress:

Rörledningsverksamhet och därmed förenlig handel

Det finns olika personer som har en koppling med Berga Rör, E. Schmitterblad och det är Schmitterblad, Erik Bertil som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,