Sonja Lundins Frisörsalong

Kalmar län

Information

Sonja Lundins Frisörsalong hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Högsby som är den kommunen där Sonja Lundins Frisörsalong finns. I Högsby så finns det många olika Enskild firma och i Kalmar län så finns det ännu fler Enskild firma. Sonja Lundins Frisörsalong tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Sonja Lundins Frisörsalong har haft sedan 1996-01-01. Sonja Lundins Frisörsalong har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sonja Lundins Frisörsalong så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0491-50271.

Högsby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Sonja Lundins Frisörsalong har idag 460413-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Sonja Lundins Frisörsalong

Damfrisering.

I Sonja Lundins Frisörsalong så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundin, Sonja som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .