Sunny Smile import & export

Kalmar län

Information

I Högsby finns det ett Enskild firma som heter Sunny Smile import & export. Det finns flera bolag som liknar Sunny Smile import & export i Kalmar län. Högsby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1978-11-17 så har Sunny Smile import & export varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Sunny Smile import & export och det finns fler bolag som är det i Högsby.

Vill man komma i kontakt med Sunny Smile import & export så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Sunny Smile import & export så kan ni göra det på 0491-22045.

Bolaget skall bedriva import och export av blandat sortiment, huvudsakligen hushålls-, present- och kontorsartiklar såsom läder, textil, keramik, metall, porslin, papper, trä, glas, sten samt smycken av silver och guld, begagnade industrimaskiner och kemikalier. Försäljning av ovanstående samt blommor, grönsaker och secondhandvaror såsom möbler, textil, kläder, husgeråd, loppmarknadsprylar och tavlor.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Gautam, Jagannath som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Sunny Smile import & export har 460108-XXXX som sitt organisationsnummer.