Hans Sjöstedt's Brunnsborrning

Kalmar län

Information

Enskild firma finns det flera av i Högsby och Hans Sjöstedt's Brunnsborrning är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hans Sjöstedt's Brunnsborrning är ett av dem. Statusen för Hans Sjöstedt's Brunnsborrning är att Bolaget är aktivt.

Hans Sjöstedt's Brunnsborrning är ett Enskild firma och skapades 1986-09-15. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Högsby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hans Sjöstedt's Brunnsborrning ska trivas.

Hans Sjöstedt's Brunnsborrning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Högsby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Brunnsborrning

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hans Sjöstedt's Brunnsborrning är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är Hans Sjöstedt's Brunnsborrning och det finns flera verksamheter som är det idag i Högsby.

Vill man komma i kontakt med Hans Sjöstedt's Brunnsborrning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0485-70133.

.

De som är på något sätt har med Hans Sjöstedt's Brunnsborrning är Sjöstedt, Hans Bertil som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hans Sjöstedt's Brunnsborrning har 420825-XXXX som sitt organisationsnummer.