Inger Sjöbergs Uthyrningsmaskiner

Kalmar län

Information

Inger Sjöbergs Uthyrningsmaskiner är en verksamhet som finns i Högsby. I Inger Sjöbergs Uthyrningsmaskiner finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sjöberg, Inger Lilian Rosmari som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Inger Sjöbergs Uthyrningsmaskiner så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Inger Sjöbergs Uthyrningsmaskiner på telefon 0491-65046.

Uthyrning av entreprenadmaskiner

Idag är Inger Sjöbergs Uthyrningsmaskiner av bolagstypen Enskild firma.

Inger Sjöbergs Uthyrningsmaskiner är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Högsby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Inger Sjöbergs Uthyrningsmaskiner innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Inger Sjöbergs Uthyrningsmaskiner är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Inger Sjöbergs Uthyrningsmaskiner så är det följande:

Inger Sjöbergs Uthyrningsmaskiner har 381020-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.