Cykel och fritid

Kalmar län

Information

370930-XXXX är organisationsnummer för bolaget Cykel och fritid. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cykel och fritid är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Högsby som är den kommunen som Cykel och fritid finns i.

Cykel och fritid har varit registrerat sedan 1992-12-01 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cykel och fritid så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Cykel och fritid är och det finns flera bolag i Högsby som också är .

Firmatecknare för Cykel och fritid är följande:

Vill ni komma i kontakt med Cykel och fritid så kan ni göra det på telefon genom 0491-20100 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och reparation av cyklar, mopeder, båtmotorer och båtar, mindre transportfordon, trädgårdsmaskiner

Det finns olika personer som har en koppling med Cykel och fritid och det är Lundin, Knut Berthold som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,