Allan Petersson Möbelverkstad

Kalmar län

Information

240131-XXXX är organisationsnummer för företaget Allan Petersson Möbelverkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Allan Petersson Möbelverkstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Högsby som är den kommunen som Allan Petersson Möbelverkstad finns i.

Allan Petersson Möbelverkstad har varit registrerat sedan 2002-08-16 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Allan Petersson Möbelverkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-22.

Allan Petersson Möbelverkstad är och det finns flera bolag i Högsby som också är .

Firmatecknare för Allan Petersson Möbelverkstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Allan Petersson Möbelverkstad så kan ni göra det på telefon genom 0491-20123 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och reparation av möbler.

Det finns olika personer som har en koppling med Allan Petersson Möbelverkstad och det är Petersson, Bengt Allan som är född 1924 och har titeln Innehavare av enskild firma,