Gillbergaboden Handelsbolag

Kalmar län

Information

Gillbergaboden Handelsbolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Högsby som är den kommunen där Gillbergaboden Handelsbolag finns. I Högsby så finns det många olika Handelsbolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Handelsbolag. Gillbergaboden Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Gillbergaboden Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Gillbergaboden Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gillberga 109, 579 92, Högsby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0491-24020.

Högsby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Gillbergaboden Handelsbolag har idag 969712-8537 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Gillbergaboden Handelsbolag

Säljer presentartiklar och hantverk samt bedriver sommarcafé.

I Gillbergaboden Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Jan Christer Mikael som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Östlund, Kjell Ingvar Holger som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .