nor's pizzeria restaurang Handelsbolag

Kalmar län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Högsby och nor's pizzeria restaurang Handelsbolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och nor's pizzeria restaurang Handelsbolag är ett av dem. Statusen för nor's pizzeria restaurang Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

nor's pizzeria restaurang Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-05-23. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Högsby där företaget finns i jobbar för att företag som nor's pizzeria restaurang Handelsbolag ska trivas.

nor's pizzeria restaurang Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-09. I Högsby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Pizzeria och kebab restaurang.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att nor's pizzeria restaurang Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är nor's pizzeria restaurang Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Högsby.

Vill man komma i kontakt med nor's pizzeria restaurang Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0491-20343.

Firman tecknas av Amin Abbas och Khadra Taha gemensamt..

De som är på något sätt har med nor's pizzeria restaurang Handelsbolag är Abbas, Amin som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Taha, Khadra som är född 1978 och har titeln Bolagsman, .

nor's pizzeria restaurang Handelsbolag har 969710-8927 som sitt organisationsnummer.