TA Transport Sweden Kommanditbolag

Kalmar län

Information

TA Transport Sweden Kommanditbolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Högsby som är den kommunen där TA Transport Sweden Kommanditbolag finns. I Högsby så finns det många olika Kommanditbolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Kommanditbolag. TA Transport Sweden Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har F-skatt vilket TA Transport Sweden Kommanditbolag har haft sedan 2006-04-14. TA Transport Sweden Kommanditbolag har funnits sedan och 2006-02-23 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till TA Transport Sweden Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hästskov. 27, 579 31, Högsby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0491-20411.

Högsby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

TA Transport Sweden Kommanditbolag har idag 969700-5412 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för TA Transport Sweden Kommanditbolag

Bolaget skall bedriva åkeri, spedition och försäljning av begagnade bilar och båtar samt därmed förenlig verksamhet.

I TA Transport Sweden Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Lars Åke Tommy som är född 1956 och har titeln Komplementär, Eriksson, Annika Birgit Christina som är född 1958 och har titeln Kommanditdelägare, .