TG- Service i Långemåla Handelsbolag

Kalmar län

Information

I Högsby finns det ett Handelsbolag som heter TG- Service i Långemåla Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar TG- Service i Långemåla Handelsbolag i Kalmar län. Högsby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

TG- Service i Långemåla Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-02-27 och det finns flera verksamheter som är det i Kalmar län.

Sedan 2003-02-17 så har TG- Service i Långemåla Handelsbolag varit registrerat och sedan 2003-03-06 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är TG- Service i Långemåla Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Högsby.

Vill man komma i kontakt med TG- Service i Långemåla Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Stora v. 52, 570 76, Ruda. Vi ni istället prata med TG- Service i Långemåla Handelsbolag så kan ni göra det på .

Konstruktion och reparation samt underhåll av fordon och byggnationer.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Gustavsson, Sven Åke Arnold som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Thunberg, Lars Viktor Sten som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. .

TG- Service i Långemåla Handelsbolag har 969691-6585 som sitt organisationsnummer.