Gillberga Hem och Trädgårdsservice Handelsbolag

Kalmar län

Information

Gillberga Hem och Trädgårdsservice Handelsbolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Högsby som är den kommunen där Gillberga Hem och Trädgårdsservice Handelsbolag finns. I Högsby så finns det många olika Handelsbolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Handelsbolag. Gillberga Hem och Trädgårdsservice Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Gillberga Hem och Trädgårdsservice Handelsbolag har haft sedan 1999-01-01. Gillberga Hem och Trädgårdsservice Handelsbolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Gillberga Hem och Trädgårdsservice Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gillberga 120, 570 76, Ruda men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0491-22484.

Högsby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Gillberga Hem och Trädgårdsservice Handelsbolag har idag 969653-3539 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Gillberga Hem och Trädgårdsservice Handelsbolag

Hem och trädgårdsarbete samt reparation av trädgårdsredskap.

I Gillberga Hem och Trädgårdsservice Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Bo Arne som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Jonsson, Peter Bosse Sven som är född 1981 och har titeln Bolagsman, Jonsson, Ruth Mona Viola som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .