Tord Eks Skogsmaskiner Handelsbolag

Kalmar län

Information

Tord Eks Skogsmaskiner Handelsbolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Högsby som är den kommunen där Tord Eks Skogsmaskiner Handelsbolag finns. I Högsby så finns det många olika Handelsbolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Handelsbolag. Tord Eks Skogsmaskiner Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Tord Eks Skogsmaskiner Handelsbolag har haft sedan 1997-01-01. Tord Eks Skogsmaskiner Handelsbolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Tord Eks Skogsmaskiner Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Alebo, 570 76, Ruda men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3388363.

Högsby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Tord Eks Skogsmaskiner Handelsbolag har idag 969640-8740 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Tord Eks Skogsmaskiner Handelsbolag

Skogsavverkningar samt skogsvård.

I Tord Eks Skogsmaskiner Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ek, Torbjörn Leif Inge som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Ek, Tord Håkan Magnus som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Ek, Tord Inge Urban som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .