Jan och Peter Abrahamssons skogstjänst Handelsbolag

Kalmar län

Information

916721-3298 är organisationsnummer för verksamheten Jan och Peter Abrahamssons skogstjänst Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jan och Peter Abrahamssons skogstjänst Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Högsby som är den kommunen som Jan och Peter Abrahamssons skogstjänst Handelsbolag finns i.

Jan och Peter Abrahamssons skogstjänst Handelsbolag har varit registrerat sedan 1993-03-18 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jan och Peter Abrahamssons skogstjänst Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Jan och Peter Abrahamssons skogstjänst Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Högsby som också är .

Firmatecknare för Jan och Peter Abrahamssons skogstjänst Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Jan och Peter Abrahamssons skogstjänst Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0481-72045 eller genom brev på följande adress:
Kåremåla, 570 72, Fagerhult

Avverkning och terrängtransport av skog och skogsprodukter, och därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Jan och Peter Abrahamssons skogstjänst Handelsbolag och det är Abrahamsson, Jan Ove Bertil som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Abrahamsson, Peter Jan-Olof som är född 1972 och har titeln Bolagsman,