Elba Industri Handelsbolag

Kalmar län

Information

Elba Industri Handelsbolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Högsby som är den kommunen där Elba Industri Handelsbolag finns. I Högsby så finns det många olika Handelsbolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Handelsbolag. Elba Industri Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Elba Industri Handelsbolag har haft sedan 2003-05-29. Elba Industri Handelsbolag har funnits sedan och 2003-05-29 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Elba Industri Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Järnvägsg. 32, 579 40, Berga men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0491-50070.

Högsby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Elba Industri Handelsbolag har idag 916528-6262 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Elba Industri Handelsbolag

Träförädling

I Elba Industri Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundin, Bengt Åke som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Lundin, Lars Ebbe som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Lundin, Sara Margareta Christina som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .