Gustaf Ekevågs Eftr., Karl Petersson Handelsbolag

Kalmar län

Information

Gustaf Ekevågs Eftr., Karl Petersson Handelsbolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Högsby som är den kommunen där Gustaf Ekevågs Eftr., Karl Petersson Handelsbolag finns. I Högsby så finns det många olika Handelsbolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Handelsbolag. Gustaf Ekevågs Eftr., Karl Petersson Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Gustaf Ekevågs Eftr., Karl Petersson Handelsbolag har haft sedan 1996-01-01. Gustaf Ekevågs Eftr., Karl Petersson Handelsbolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Gustaf Ekevågs Eftr., Karl Petersson Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kyrkv. 20, 570 72, Fagerhult men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0481-71062.

Högsby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Gustaf Ekevågs Eftr., Karl Petersson Handelsbolag har idag 916527-1017 som sitt organisationummer.

; Petersson,Annikki Ihanelma är den som för stunden ansvarar för Gustaf Ekevågs Eftr., Karl Petersson Handelsbolag

Järn-, speceri- och diversehandel

I Gustaf Ekevågs Eftr., Karl Petersson Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Petersson, Annikke, Ihanelma som är född 1927 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Karl Ingemar som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Leif Gunnar som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .