Handelsbolaget Rolf Perssons Bygg

Kalmar län

Information

916423-7712 är organisationsnummer för bolaget Handelsbolaget Rolf Perssons Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Rolf Perssons Bygg är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Högsby som är den kommunen som Handelsbolaget Rolf Perssons Bygg finns i.

Handelsbolaget Rolf Perssons Bygg har varit registrerat sedan 1983-11-01 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Rolf Perssons Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Handelsbolaget Rolf Perssons Bygg är och det finns flera bolag i Högsby som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Rolf Perssons Bygg är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Rolf Perssons Bygg så kan ni göra det på telefon genom 070-5318975 eller genom brev på följande adress:
Torp , 570 76, Ruda

Byggnadsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Rolf Perssons Bygg och det är Persson, Rolf Sture Villy som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Persson, Siv Kerstin Birgitta som är född 1939 och har titeln Bolagsman,