Handelsbolaget Arne Karlssons Motor, Arne och GerdKarlsson

Kalmar län

Information

Bilreparationsrörelse.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Handelsbolaget Arne Karlssons Motor, Arne och GerdKarlsson vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Högsby så är Handelsbolaget Arne Karlssons Motor, Arne och GerdKarlsson en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Högsby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Högsby och i Kalmar län. Redan 1974-06-27 så skapades Handelsbolaget Arne Karlssons Motor, Arne och GerdKarlsson och verksamheten är har ej F-skattsedel.

916422-9339 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Högsby.

Just nu är Handelsbolaget Arne Karlssons Motor, Arne och GerdKarlsson och det finns många verksamheter som är i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Arne Karlssons Motor, Arne och GerdKarlsson så går det att nå dem via telefon på 0491-20426 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Handelsbolaget Arne Karlssons Motor, Arne och GerdKarlsson är Karlsson, Gerd Gunnel Vivi-Ann som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Karlsson, John Arne Lennart som är född 1934 och har titeln Bolagsman, .