Handelsbolaget Högsby sjukgymnastik

Kalmar län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Högsby och Handelsbolaget Högsby sjukgymnastik är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Handelsbolaget Högsby sjukgymnastik är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Högsby sjukgymnastik är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Högsby sjukgymnastik är ett Handelsbolag och skapades 1981-08-17. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Högsby där företaget finns i jobbar för att företag som Handelsbolaget Högsby sjukgymnastik ska trivas.

Handelsbolaget Högsby sjukgymnastik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Högsby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Sjukgymnastik verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Högsby sjukgymnastik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Handelsbolaget Högsby sjukgymnastik och det finns flera företag som är det idag i Högsby.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Högsby sjukgymnastik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0491-21120.

; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Högsby sjukgymnastik är Persson, Hjalmar Per-Rune som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Persson, Kerstin Madeline som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Högsby sjukgymnastik har 916422-7408 som sitt organisationsnummer.